Καλωσόρισες! Σε εμάς θα βρεις τις λύσεις για καθαρό νερό σε όλο το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο!

Νέα Κατοικία; Πολλές επιλογές!

Εδω θα βρεις όλες τις λύσεις για το καλύτερο νερό για το νέο σου σπίτι !

Μάθε περισσότερα

NØ more plastic! ...σημαίνει σταματώ να ρυπαίνω !

Στόχος μας να βοηθήσουμε στη μείωση της χρήσης πλαστικών μπουκάλων νερού !

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Νέα Κατοικία ?
Σε εμάς θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να έχεις σίγουρα καθαρό νερό σε κάθε βρύση. Ελάχιστη ή και καθόλου συντήρηση!
Γραφεία / Εταιρείες.
Παρέχουμε τις λύσεις για πόσιμο νερό στους επαγγελματικούς χώρους και χώρους γραφείων. Ιδανικά για την άμεση εξυπηρέτηση πολλών ατόμων.
Ξενοδοχεία & Εστιατόρια
Προσφέρουμε εξειδικευμένα προϊόντα για καθαρό νερό στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα εστιατόρια. Επίσης παρέχουμε λύσεις για μείωση κατανάλωσης του νερού και των πλαστικών.
Είσαι υδραυλικός ?
Ψάχνουμε επαγγελματίες συνεργάτες / εφαρμοστές για άμεση συνεργασία. Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε πως μπορείς να επωφεληθείς.

Προστασία από την πέτρα, τα χημικά και τα μικρόβια σε όλο το σπίτι!

Διαθέτουμε ολοκληρωμένη σειρά με προϊόντα για καθαρό νερό σε όλο το σπίτι. Για απόλυτη προστασία από την πέτρα, τα χημικά άλλα βλαβερά στοιχεία, καθώς και πόσιμο νερό στην κουζίνα. Και όλα με ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση.

Λύσεις για πόσιμο φιλτραρισμένο νερό.

Καθαρό υγιεινό νερό με ανώτερα συστήματα φίλτρανσης νερού που διατηρούν τα καλά ιχνοστοιχεία. Πιστοποιημένα από τον παγκόσμιο οργανισμό NSF International.

Ζεστό νερό με το πάτημα ενός κουμπιού!

Καθαρό υγιεινό νερό με ανώτερα συστήματα φίλτρανσης νερού που διατηρούν τα καλά ιχνοστοιχεία. Πιστοποιημένα από τον παγκόσμιο οργανισμό NSF International.

Όλα σε μια βρύση! Τόσο απλά...

Καθαρός Πάγκος από συσκευές νερού όπως ψυγειάκια, βραστήρες, μπουκάλια και άλλα.

  • Παγωμένο, Ζεστό + Ανθρακούχο

    Άφθονο παγωμένο πόσιμο νερό μέχρι 3*C για τις καθημέρινές σας ανάγκες αλλά και για τους επισκέπτες σας. Επίσης επιλογή για ανθρακούχο νερό καθώ και ζεστό νερό μέχρι 98*C !

  • Καθαρό υγιεινό νερό

    Καθαρό φιλτραρισμένο νερό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του παγκόσμιου οργανισμού NSF International. Ιδανικό για ροφήματα και τσάι. Βοηθά στην μείωση της πέτρας και την προστασία του συστήματος.

  • Ιταλική Ποιότητα & Σχεδιασμός

    Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στo Μιλάνο της Ιταλίας. Η βρύση PURA, της GUGLIELMI Italy, συνδυάζει απόλυτα την Ιταλική φινέτσα με την υψηλή ποιότητα.

  • Ελάχιστη κατανάλωση + Συντήρηση

    Απαιτείται ελάχιστη συντήρηση, 1 φορά το χρόνο για την αλλαγή του φίλτρου και τον γενικό έλεγχο λειτουργίας. Επίσης έχει μικρή κατανάλωση σε ηλεκτρική ενέργεια στην καθημερινή χρήση.

Σχόλια Πελατών Μας

Συχνές εγκαταστάσεις

«Γνωρίζοντας ότι η οικογένειά μου είναι προστατευμένη από τους επικίνδυνους ιούς, τα μικρόβια και τα βακτήρια, οι καθημερινές δραστηριότητες με τα παιδιά όπως η ώρα για μπάνιο, γίνονται με απόλαυση.»

«Το Κεντρικό Σύστημα Φίλτρων Νερού της Aquasana ήταν η καλύτερη επένδυση για το νέο μας σπίτι! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα λόγω της ηρεμίας που μας παρέχει.»

«Το κουβάλημα μπουκαλιών νερού στο σπίτι έγινε μια καθημερινή βαρετή αγγαρεία, και βρήκαμε την ησυχία μας με το φίλτρο πόσιμου νερού από τη βρύση της κουζίνας. Για εμάς, το Aquasana Max Flow είναι μια πολύ αποδοτική λύση και έχει γίνει μέρος της ζωής μας.»

  • Καθαρό νερό σε όλο το σπίτι - Νέα κατοικία.

    Η εγκατάσταση αυτή έγινε στη Λευκωσία (Στρόβολο) σε καινούρια κατοικία. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να καθαριστεί το νερό από τα σωματίδια & αιωρούμενα και να αφαιρέσουμε το χλώριο και τα χημικά. Επίσης μας ζητήθηκε να τους διορθώσουμε το πρόβλημα ανάπτυξης πέτρας στις βρύσες και τις συσκευές τους. Τέλος εγκαταστήσαμε φίλτρο για προστασία από τα μικρόβια που μπορεί να αναπτυχθούν στο ντεπόζιτο.
  • Φίλτρο ενεργού άνθρακα - κάτω από τον πάγκο.

    Αυτή η εγκατάσταση έγινε σε πελάτη μας στη Λάρνακα με σκοπό να καθαριστεί το νερό από τα χημικά, τα αιωρούμενα και να βελτιωθεί η γεύση και μυρωδιά του νερού.
  • Διπλή εγκατάσταση σε πολυτελές εξοχικό.

    Στην εικόνα φαίνεται εγκαταστημένο διπλό κεντρικό σύστημα για νερό από διάτρηση, σε παράλληλη εφαρμογή για διπλάσια ποσότητα νερού δηλαδή 3,5 τόνους/ώρα. (Πολυτελής έπαυλη στο Τρόοδος).
    1. Φίλτρο για σωματίδια & αιωρούμενα
    2. Προστασία από την πέτρα κατά 99,6%.
    3. Καθαρό νερό από το χλώριο, ίχνη από φυτοφάρμακα, κ.α. χημικά.
    4. .Τελικό φίλτρο microfiltration (=0.3 Micron)
    5. Απολύμανση από μικρόβια και ιούς κατά 99,9% (UV Light).

  • Αποσκληρυντής νερού για 200 δωμάτια.

    Εφαρμογή κεντρικού αποσκληρυντή νερού σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Αγία Νάπα. Το ξενοδοχείο διατηρεί 200 δωμάτια και οι απαιτήσεις για καθαρό νερό είναι πολύ υψηλές και για διάφορες χρήσεις και λειτουργίες. Νερό για χρήση στα δωμάτια των φιλοξενούμενων, τη μονάδα SPA, την εσωτερική πισίνα, το πλυσταριό κ.α.